Димо Бойчев
Татуист

"... от този момент до днешна дата, татуирането е моят двигател и нещото, което всъщност съм аз."

Предпочитан стил: реализъм

Имейл: info@black-white-tattoo.de

Телефон: +491747585417

За мен

Името ми е Димо Бойчев и в следващите редове ще ви разкажа историята за това, как татуирането стана неизменна част от моя живот.

Цялото действие се развива преди 20 години. Всичко започна някак на шега, когато бях в армията. Колега знаеше за слабостта ми към изобразителното изкуство и често ме подканваше да започна да прилагам своите умения на човешко платно. Тогава тази идея ми се струваше доста нереална, но след като той неспирно ме уверяваше, че трябва да татуирам, все пак накрая се съгласих. Така започнах да татуирам своите колеги в армията, след което продължих да се занимавам с това и след уволнението си. Отворих свое студио в родния си град Хасково, а недълго след това желанието ми да се развивам като татуист започна да става все по-голямо и реших да започна да работя и в летните сезони в Слънчев бряг.

Съвсем случайно там се запознах и с бъдещия си партньор, с когото вече 11 години държим и студио в Карлсруе, Германия. Всъщност там основно нарасна и моята мотивация да ставам все по-добър и уверен, посещавайки големи конвенции и срещайки се с големи артисти. Артисти, с които обменях опит и затвърждавах позицията си на тату артист в Европа. 

От този момент до днешна дата, татуирането е моят двигател и нещото, което всъщност съм аз.

Book Your Tattoo
Консултация

Направете консултация с Димо Бойчев, като попълните контактната форма.

Консултация

+359 882 030 436
Зареждане ...