Визия 3
Минимална сума: 100,00 лв.

Ваучерът за татуировка е един от най-желаните подаръци от почитателите на изкуството върху кожата! С дигиталния ваучер на Inside Ink получавате подаръка за броени минути, навсякъде и по всяко време!

Ваучерът може да се използва за татуировка по избор при някой от постоянните артисти или при гост-артистите  (ако има свободни часове) в Inside Ink в София. 

Валидност: 12 месеца от датата на закупуване
Преотстъпване: Ваучерът може да се преотстъпва само с предварително изпратен имейл на contact@insideinktattoo.com

Как ще получите ваучера?

Ваучерът ще получите в дигитален вариант – като файл в iOS Wallet или като PDF файл, който може да разпечатате и подарите лично. След принтирането на ваучера е нужно да попълните празните полета с Вашите имена и имената на получателя, сумата на ваучера (която сте заплатили), както и датата на валидност (посочена в горния ляв ъгъл). Накрая можете да прегънете листа над и под частта с ваучера, да го поставите в подаръчен плик и готово! 

Ако желаете да направим всичко това вместо Вас, можете да ни изпратите в отговор на имейла с поръчката данните за попълване, като въведете адреса, имената и Вашия телефон и в рамките на два работни дни ще получите подаръчния ваучер надписан и опакован, подготвен за подаряване, като доставката ще е безплатна.

Поръчай ваучер

Зареждане ...