ТАТУ МАСТЪР КЛАС с Цветомир Цвятков - Структура и изграждане
26.04.2024, 10:00 - 27.04.2024, 18:00

Цветомир Цвятков работи от 10 години, има студио в Горна Оряховица. Гостува и работи в Швейцария в “Ink Society” в Базел. Гостуваа също така и в “Dark Grey” в Есен. Има участия и награди от доста големи конвенции в Европа като например Брюксел и Лион. Обича да работя главно черно-бял реализъм, по-рядко цветен, от известно време има интерес и към японския стил.

Локация: София център, ул. „6-ти септември“ 4, 1000 София, България

Информация

ПРОГРАМА

Тема: Структура и изграждане

Ден I

1. Подготовка и подбор на референции

източници, кратко теоретично въведение

2. Бои, игли и машина, които използвам аз и защо.

Ще говорим главно за черно-бялата техника, като ще обсъждаме мои проекти, както и ще видим кои артисти следвам и откъде се вдъхновявам.

3. Структурното изграждане, което постигам, и полагане на черното.

Ще обясня и теоритично, а после и практически какъв е моят начин на полагане на боята, с какво започвам, как прилагам различните техники и т.н.

4. Подготовка на станция и отпечатване на стенсил.

5. Започване на татуировката.

Ден II

Ще продължа с татуирането, като през цялото време ще показвам техники и ще обяснявам всичко, което знам. Ще поддържаме дискусионна среда през цялото време, докато работя. Ще отговарям на всякакви въпроси.

За лектора: Цветомир Цвятков работи от 10 години, има студио в Горна Оряховица. Гостува и работи в Швейцария в “Ink Society” в Базел. Гостуваа също така и в “Dark Grey” в Есен. Има участия и награди от доста големи конвенции в Европа като например Брюксел и Лион. Обича да работя главно черно-бял реализъм, по-рядко цветен, от известно време има интерес и към японския стил.

 

За кого е предназначен: опитни татуисти

Записване: contact@insideinktattoo.com

Лимит: до 15 участници

Цена: 500 лв.